In your first stock, you invested: 100x10=$1000;100x20=$2000;100x5=$500; total of $3500 plus commisions, if any. You sold for 300x10=$3000 minus commissions. The difference is $500 loss plus commisions. It is a short term loss (less than one year holding period). On your second stock you invested 50x30=$1500 plus comm., received 50x10=$500 for a loss of $1000 plus commissions both ways.You don't mention in the second stock when bought and when sold, if less than a year it will also be a short term loss, otherwise, it would be long term. I am not a tax expert, so I suggest you check with one on how to report the losses, or use tax software like Taxcut ($10) if you feel confortable with it. Roberto.
Best Of |
Favorites & Replies |
Start a New Board |
My Fool |
BATS data provided in real-time. NYSE, NASDAQ and NYSEMKT data delayed 15 minutes.
Real-Time prices provided by BATS. Market data provided by Interactive Data.
Company fundamental data provided by Morningstar. Earnings Estimates, Analyst Ra