Message Font: Serif | Sans-Serif
 
UnThreaded | Threaded | Whole Thread (5) | Ignore Thread Prev | Next
Author: tgrmn Big funky green star, 20000 posts Old School Fool Add to my Favorite Fools Ignore this person (you won't see their posts anymore) Number: of 168322  
Subject: Just checking Date: 2/8/2013 9:39 AM
Post New | Post Reply | Reply Later | Create Poll Report this Post | Recommend it!
Recommendations: 9
Testing, testing:

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. ...What was the third child's name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers....What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, ...what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole ...that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language ...is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. ....How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. ...Why not?

8. What was the President's Name in 1975?

9. If you were running a race, ...and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say,... "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, ....how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Here are the Answers

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April The second child was named May. What was the third child's name?

Answer:Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet. [ You're not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California , you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can't take pictures with a wooden leg. Yo u need a camera to take pictures.

8. What was the President's Name in 1975?

Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ...]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.
Post New | Post Reply | Reply Later | Create Poll Report this Post | Recommend it!
Print the post  
UnThreaded | Threaded | Whole Thread (5) | Ignore Thread Prev | Next

Announcements

Foolanthropy 2014!
By working with young, first-time moms, Nurse-Family Partnership is able to truly change lives – for generations to come.
When Life Gives You Lemons
We all have had hardships and made poor decisions. The important thing is how we respond and grow. Read the story of a Fool who started from nothing, and looks to gain everything.
Post of the Day:
Macro Economics

Looking at Currency Ratios
What was Your Dumbest Investment?
Share it with us -- and learn from others' stories of flubs.
Community Home
Speak Your Mind, Start Your Blog, Rate Your Stocks

Community Team Fools - who are those TMF's?
Contact Us
Contact Customer Service and other Fool departments here.
Work for Fools?
Winner of the Washingtonian great places to work, and "#1 Media Company to Work For" (BusinessInsider 2011)! Have access to all of TMF's online and email products for FREE, and be paid for your contributions to TMF! Click the link and start your Fool career.
Advertisement