No. of Recommendations: 0
Grrr.....this happens often and I don't know why. Read the previous post and that reminded me to ask if anyone else having similar issues. if not, will ask over at ShirtPocket too.

After I do a SD clone (usually doing a restart, then Safe Mode) and whether I set the options there to "shut down computer" after completion,"shut down SD after completion of the cloning." I have a great deal of difficulty getting my iMac to start either the next day, or hours later etc.....I either get a spinning beach ball, or just the Apple logo on a white screen.

I am unable to shut down the iMac from the white screen so my usual solution is to unplug the machine, wait a few minutes, re-plug it in and try starting again. It usually works.

Would like to know if any one here has similar issues. Its been happening for several months now, I just live with it however, thought I'd ask anyway. (2007 iMac, Mountain Lion, all updates).

thx
Print the post  

Announcements

What was Your Dumbest Investment?
Share it with us -- and learn from others' stories of flubs.
When Life Gives You Lemons
We all have had hardships and made poor decisions. The important thing is how we respond and grow. Read the story of a Fool who started from nothing, and looks to gain everything.
Community Home
Speak Your Mind, Start Your Blog, Rate Your Stocks

Community Team Fools - who are those TMF's?
Contact Us
Contact Customer Service and other Fool departments here.
Work for Fools?
Winner of the Washingtonian great places to work, and Glassdoor #1 Company to Work For 2015! Have access to all of TMF's online and email products for FREE, and be paid for your contributions to TMF! Click the link and start your Fool career.
Advertisement