No. of Recommendations: 1
Hi, first time I've posted here.
I've done a search on OE problems here, but didn't find my situation.
I have several identities set up on OE. The default main identity and the newest identity I set up are the only ones to get their mail correctly. All the other identities receive mail to the default Inbox, rather than their own Inbox. I've checked and compared all the setups, and can't find anything unique. I hope I'm missing something, rather than having a corrupt program, as the tech support fellow at the computer store suggested. He admits he is not very familiar with OE. Should I have him uninstall and reinstall?
I suppose I can use message rule to route mail to individual folders, but darn it, the capability is there and I want to use it. Oh yeah, I don't seem to have a Shared Contact option, either, what's up with that?
Hope someone can help, this is making me crabby!
Thanks, Jeffie
Print the post  

Announcements

What was Your Dumbest Investment?
Share it with us -- and learn from others' stories of flubs.
When Life Gives You Lemons
We all have had hardships and made poor decisions. The important thing is how we respond and grow. Read the story of a Fool who started from nothing, and looks to gain everything.
Contact Us
Contact Customer Service and other Fool departments here.
Work for Fools?
Winner of the Washingtonian great places to work, and Glassdoor #1 Company to Work For 2015! Have access to all of TMF's online and email products for FREE, and be paid for your contributions to TMF! Click the link and start your Fool career.